Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Μαργαρίτης: Να συζητήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ για τους αιγιαλούς

www.pressgr.info
margaritis-na-suzitisoume-me-ton-suriza-gia-tous-aigialous
Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, τόνισε σε συνέντευξη του, ότι η ΔΗΜΑΡ είναι ανοιχτή σε συζητήσεις με όλα τα κόμματα που έχουν δημοκρατικικές αντιλήψεις.
Για το νομοσχέδιο σχετικά με τις ακτές και τον αιγιαλό, μίλησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θεόδωρος Μαργαρίτης, τονίζοντας πως το κόμμα του είναι ανοιχτό σε συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, για το συγκεκριμένο θέμα.
«Οι ακτές μας και ο αιγιαλός δεν μπορούν να μπουν στο χρηματιστήριο. Εδώ χρειάζεται μια συγκεκριμένη δράση», είπε μεταξύ άλλων στο Βήμα FM το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.
Στη συνέχεια τόνισε ότι η σχετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τόσο «σφικτά χαρακτηριστικά», όπως είχε η αντίστοιχη πρόταση του για την ΔΕΗ και πως η ΔΗΜΑΡ είναι πρόθυμη για συζήτηση. Παρ’όλα αυτά, σημείωσε πως στη ΔΗΜΑΡ, είναι πρόθυμοι για συζητήσεις με όλα τα κόμματα, «ακόμα και με τη Νέα Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.
Οσο αφορά το ζήτημα της ΔΕΗ, ο κ. Μαργαρίτης, δήλωσε πως «το παλλαϊκό μέτωπο όπως είχε συσταθεί για την ΔΕΗ έθετε ζητήματα δράσης με βάση την κεντρική πολιτική σκηνή», κάτι που έβρισκε αντίθετη τη ΔΗΜΑΡ.
Κλείνοντας, ο κ. Μαργαρίτης επανέλαβε πως «δεν υπάρχει μονόπλευρη κίνηση προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Μας ενδιαφέρει πρώτα και κύρια μια αυτόνομης και ισχυρής κεντροαριστεράς, αλλά στην κατεύθυνση μιας προοδευτικής κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...