Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012


Η ΝΔ περιπαίζει τους ασθενείς που πάσχουν απο τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Μαρτίου 19, 2012  www.realpolitics.gr
Με ανακοίνωσή της σχετικά με την εκλογή του νέου προέδρου του ΠαΣοΚ, η ΝΔ δηλώνει: «…Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει, άμεσα, ξεκάθαρη θέση. Το γεγονός ότι αναδεικνύεται, σήμερα, παγκόσμια ημέρα του Αλτσχάιμερ, ας μη νομίσει ότι επηρεάζει τη μνήμη και την κρίση του λαού».

Πως να σχολιάσει κανείς το γεγονός οτι η ΝΔ κάνει πολιτικό ευφυολόγημα χρησιμοποιώντας τη νόσο του Αλτσχάιμερ; Μια νόσος που βασανίζει χιλιάδες συμπολίτες μας, εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Και η Παγκόσμια ημέρα του Αλτσχάιμερ υπάρχει ακριβώς για αυτό το λόγο. Για να κοιτάξουμε την ασθένεια στα μάτια, για να μην γελοιοποιούμε τους ασθενείς, για να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν, και εν τέλει για να μην υπάρχουν συμπεριφορές όπως αυτή της ΝΔ.

Ντροπή στο πολιτικό αυτό κόμμα που διεκδικεί να εκπροσωπήσει τους Έλληνες, πολλοι εκ των οποίων πάσχουν που τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Ο Αντώνης Σαμαράς οφείλει τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη δημοσίως.
… “Πόσο απορρυθμισμένη είναι η ηθική μας πυξίδα και το πόσο χαμηλό είναι το πολιτισμικό μας επίπεδο”, όπως σχολιάζει ορθώς ο georgakopoulos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...