Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η Βουλή είναι large με τους -πρώην- βουλευτές

matrix24.gr
Μπορεί οι πρώην βουλευτές να επανέρχονται στο προσκήνιο μόνο όταν ζητούν τα αναδρομικά που έχουν από καιρού εις καιρόν κερδίσει οι δικαστικοί και να καταγγέλλονται για αυτή τους την κίνηση, η Βουλή όμως …πρωτοπορεί για άλλη μια φορά.
©Copyright:Aliki Eleftheriou-All rights reserved.No reproduction without permission,creditline compulsoryEMAIL:alikieleftheriou@gmail.comAthens-Greece
Προφανώς για να μην τεθεί κανένα θέμα ...καταγγελίας τους αυτή την φορά, η Βουλή, αποφάσισε να επιχορηγήσει από μόνη της την Ένωση τέως Βουλευτών με 30.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια», η Βουλή επιχορηγεί από τον προϋπολογισμό της του 2014 την Ένωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών με το ποσό των 30.000 ευρώ για την κάλυψη των λειτουργικών της δαπανών.
Το σχετικό αίτημα είχε υποβληθεί μετ’ επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, από τον πρόεδρο της εν λόγω Ένωσης στις 29 Αυγούστου. Κοινώς, πέρασαν μόλις 20 μέρες για να ικανοποιηθεί. Διότι, όταν θέλουμε, μπορούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...