Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τον ανθυποψήφιο του Φ.Κουβέλη ψάχνει το Αριστερό Δίκτυο

in.gr
Τον ανθυποψήφιο του Φ.Κουβέλη ψάχνει το Αριστερό Δίκτυο
Κινητικότητα για δεύτερη υποψηφιότητα -πλην αυτής του Φώτη Κουβέλη- παρουσιάζεται πέριξ της Αγίου Κωνσταντίνου, κανείς όμως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι θα εκδηλωθεί τελικώς στο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ που αρχίζει στις 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα Νέα, επιτελικά στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς «βλέπουν» παρασκηνιακές διεργασίες στην τάση του Αριστερού Δικτύου, που -μετά την αποχώρηση της Μεταρρυθμιστικής Τάσης του Σπ. Λυκούδη- αποτελεί τη δεύτερη πιο ισχυρή δύναμη στο κόμμα.

Το ερώτημα είναι εάν ενδεχόμενη δεύτερη υποψηφιότητα προερχόμενη από στέλεχος που θα υποστηριχθεί από το Αριστερό Δίκτυο θα μπορέσει να κλονίσει τον κ. Κουβέλη από τον προεδρικό θώκο.

Πηγές της Αγίου Κωνσταντίνου αναφέρουν πως οι απαντήσεις είναι δύσκολες, καθώς είναι άγνωστη η ανθρωπογεωγραφία του Συνεδρίου.

Υπάρχουν, άλλωστε, στελέχη που θέλουν τον Φ.Κουβέλη πρόεδρο, αλλά συμφωνούν με τη γραμμή του Αριστερού Δικτύου που ζητεί κυβέρνηση της Αριστεράς.

Πιθανότατα, αν τελικώς υπάρξει και άλλος υποψήφιος, θα είναι μάλλον βουλευτής ώστε να μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα και στη Βουλή. 
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...