Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση ΔΗΜ.ΑΡ. -Οικολόγων Πράσινων

www.thesstoday.gr
DHMAR-OikologoiΑντιπροσωπείες των κομμάτων της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν τη δρομολόγηση διαδικασιών προγραμματικής σύγκλισης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς της ΔΗΜ.ΑΡ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο Γραμματέας της Κ.Ε., Θ. Θεοχαρόπουλος και από πλευράς των Οικολόγων Πράσινων ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας Γ. Τσιρώνης και ο εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Τρεμόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που κράτησε μιάμιση ώρα, συζητήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα η πολιτική συγκυρία, η πρωτοβουλία διαλόγου της ΔΗΜΑΡ για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας με τα 12 συγκεκριμένα προγραμματικά σημεία καθώς και η πρωτοβουλία των Οικολόγων Πράσινων σχετικά με τη συγκρότηση ενός δικτύου εναλλακτικής διακυβέρνησης για τη βιωσιμότητα της χώρας. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ανάγκη να προχωρήσει η προσπάθεια διαμόρφωσης ενός συνολικού εναλλακτικού σχεδίου, που θα δίνει την ελπίδα για βιώσιμη έξοδο της χώρας από την κρίση. Ένα τέτοιο σχέδιο αποτελεί προτεραιότητα για μια εναλλακτική διακυβέρνηση οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας της χώρας. Και από τις δύο πλευρές, επιβεβαιώθηκε ότι οι πρωτοβουλίες των δυο κομμάτων κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και αποφασίσθηκε να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες προγραμματικού διαλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...