Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013


Πάρτι μεταρρυθμιστών της Ν.Δ. για τη λύτρωση από τη ΔΗΜΑΡ!

protagon.gr
Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασαν υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που δεν έβλεπαν την ώρα να αρχίσουν τις μεταρρυθμίσεις, μόλις άκουσαν ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα στέκεται, πλέον, εμπόδιο στα σχέδια εκσυγχρονισμού του κράτους

Τέσσερις σκληροπυρηνικοί μεταρρυθμιστές της Νέας Δημοκρατίας, γιορτάζουν την αποτίναξη του «αντιμεταρρυθμιστικού» ζυγού της ΔΗΜΑΡ και την αρχή του εκσυγχρονισμούτης χώρας Τέσσερις σκληροπυρηνικοί μεταρρυθμιστές της Νέας Δημοκρατίας, γιορτάζουν την αποτίναξη του «αντιμεταρρυθμιστικού» ζυγού της ΔΗΜΑΡ και την αρχή του εκσυγχρονισμούτης χώρας
Τόσο καιρό έκαναν την καρδιά τους πέτρα και προσπαθούσαν να καταπνίξουν την βαθιά ανάγκη τους για μεταρρυθμίσεις... Μια ανάγκη που ξεχείλιζε από μέσα τους σαν τσουνάμι, έτοιμο να σαρώσει ό,τι παλιό και ξεπερασμένο πολιτικά υπήρχε γύρω τους. Τους δημόσιους οργανισμούς που χρησιμοποιούνται για «βόλεμα» ρουσφετιών, τις πελατειακές σχέσεις, τα κλειστά επαγγέλματα...
Όμως, η ΔΗΜΑΡ, τους κρατούσε καθηλωμένους στο χτες. Εφαρμόζοντας μάλιστα ένα πρωτοφανές μακιαβελικό σχέδιο, η Δημοκρατική Αριστερά προσλάμβανε αποκλειστικά Μεσσήνιους με στόχο να ενοχοποιήσει τον πρωθυπουργό. Επίσης, όπως αποκαλύφθηκε χτες, στελέχη της ήταν τελικά εκείνοι που επέμεναν στη σκανδαλώδη σύμβαση της Ανθής Σαλαγκούδη, για να δυσφημίσουν τη νέα ΕΡΤ!

Τώρα λοιπόν, χωρίς τα «βαρίδια» της παλιάς οπισθοδρομικής Αριστεράς, ο σύγχρονος πολιτικός λόγος πολιτικών, όπως ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Θύμιος Λυμπερόπουλος ή ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, θα επικρατήσει. Το πάθος για αλλαγή και για βήματα μπροστά, επιτέλους, θα βρουν χώρο δράσης.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μετά τους πανηγυρισμούς, πήγαν κατευθείαν στα γραφεία τους, ξέθαψαν όλες τις ρηξικέλευθες προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του κράτους που κρατούσαν κρυμμένες στα πιο βαθιά τους συρτάρια (και δεν τολμούσαν να τις εμφανίσουν για να μην τους κράξει ο Φώτης Κουβέλης) και τις απίθωσαν στα πόδια του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς, έστειλαν και ένα αντίτυπο στον άλλο Μεγάλο Μεταρρυθμιστή, που επιτέλους απελευθερώθηκε: Τον Ευάγγελο Βενιζέλο!
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...