Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Pulse: Το θρίλερ συνεχίζεται

iefimerida.gr
Pulse: Το θρίλερ συνεχίζεται - Μισή μονάδα μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ  
Οριακό προβάδισμα, της τάξης του 0,5%, εμφανίζεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse.
Σύμφωνα με την μέτρηση της Pulse, που έγινε για για το bankingnews.gr, στην πρόθεση ψήφου , ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 25,5%, με τη Νέα Δημοκρατία να ακολουθεί με ποσοστό 25%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6%, ενώ ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 5,5%. Ποτάμι και ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 5%, ενώ ακολουθούν Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων με 4%. Εκτός Βουλής φαίνεται ότι μένουν οι ΑΝΕΛ, με ποσοστό 2,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 10%.
Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 27%, ενώ η Ν.Δ. ακολουθεί με 26,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,5% και ακολουθεί η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με 6%. Ποτάμι και ΚΚΕ συγκεντρώνουν από 5%, ενώ ακολουθούν Λαϊκή Ενότητα και Ένωση Κεντρώων με 4%. Οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται να συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5%.
Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 48%, έναντι 38% της Ν.Δ., ενώ το 35% των ερωτηθέντων απαντά ότι επιθυμεί μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και με τα δύο πρώτα κόμματα. Το 27% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η συμφωνία μπορεί να εφαρμοστεί καλύτερα από μία κυβέρνηση με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 25% δηλώνει ότι καλύτερο για τη χώρα θα ήταν να προέκυπτε μία κυβέρνηση με πρώτο κόμμα τη Ν.Δ.
Το 80% των πολιτών πιστεύει ότι η αντιμετώπιση του χρέους δεν είναι εφικτή ενώ το 66% των πολιτών πιστεύει ότι η οικονομική του κατάσταση το 2016 θα είναι χειρότερη.
Μάλιστα το 61% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 67% των ψηφοφόρων της ΝΔ θεωρούν ότι το 2016 η οικονομική τους κατάσταση θα είναι χειρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...