Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλου για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

badiera.gr
o-proedros-tis-dimar-thanasis-theoxaropoulos 
Σε μήνυμα του  πρόεδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς  Θανάση Θεοχαρόπουλου που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προεκλογική περίοδος, αναφέρεται:
________________
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, δίνει το παρόν και διεκδικεί να αποτελέσει τον μεταρρυθμιστικό τρίτο πόλο στην πολιτική ζωή. Ένα προοδευτικό πόλο με ρεαλισμό και κοινωνικές ευαισθησίες, ξεκάθαρα οριοθετημένο από το νέο-φιλελευθερισμό και τον λαϊκισμό.
Η μεγάλη ανάγκη ήταν να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν και να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο την ανασύνθεση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
Φιλοδοξούμε και ζητάμε από τους προοδευτικούς πολίτες να στείλουν με την ψήφο τους στις 20 Σεπτεμβρίου τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ως τρίτη δύναμη στο ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε να ακυρώσουν την καρικατούρα δικομματισμού.
Η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ δείχνει τον δρόμο της συνεργασίας για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού ρεύματος ρεαλισμού και λογικής. Μία μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική συμπαράταξη είναι σήμερα περισσότερο αναγκαία από ποτέ.
Εμείς τολμήσαμε. Κάναμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήδη είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη γίνεται η αφετηρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου διακυβέρνησης της χώρας.
Οι εκλογές πρέπει να οδηγήσουν σε μία αποτελεσματική διακυβέρνηση του τόπου με μεταρρυθμιστική πνοή και ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Να υπάρξει πολιτική και οικονομική σταθεροποίηση. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να ενισχυθούν οι δυνάμεις μας οι οποίες έχουν ένα πρόγραμμα προοδευτικό, αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα. Χρειάζεται να δημιουργηθεί μια μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία με ευρωπαϊκό προσανατολισμό την επόμενη μέρα.
Τώρα είναι η ώρα για την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας γύρω από την Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Εσείς θα επιβάλετε τις συνεργασίες με την ψήφο σας στην Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Στις 20 Σεπτέμβρη με την ψήφο σας η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ γίνεται ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ για να γίνει στέρεη η ΕΛΠΙΔΑ. Μια ελπίδα που απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...