Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Οικονομική βοήθεια των ομάδων του Champions League στους πρόσφυγες

presspublica.gr
 20150324_11858pmr
 
Με απόφαση της ECA (European Club Association) όλες οι ομάδες που μετέχουν στους ομίλους του Champions League θα προσφέρουν από 1 ευρώ για κάθε εισιτήριο που πωλούν για τους αγώνες της πρεμιέρας της διοργάνωσης και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για τους πρόσφυγες από τη Συρία.
Ο Ολυμπιακός θα προσφέρει περισσότερα από 32.000 ευρώ, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ υπάρχει ήδη sold out για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (16/9) στις 21:45 στο Καραϊσκάκη.
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ECA είναι ο ισχυρός άνδρας της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και εκ των μελών τηςο Ολυμπιακός, που εκπροσωπείται από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θεόδωρο Γιαννίκο.
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων εξελέγη πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμικών Υποθέσεων του ECA, θέση την οποία παραλαμβάνει από τον Αντρέα Ανιέλι (Γιουβέντους) και την οποία κατείχε παλαιότερα και ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (Μπάγερν Μονάχου).
Τα χρήματα λοιπόν που θα συγκεντρωθούν μέσα από τις δράσεις της ECA αλλά και της UEFA, θα ανακοινωθεί στη συνέχεια πως θα διατεθούν και πως θα βοηθήσουν τους πρόσφυγες στο μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τη χώρα μας και όλη την Ευρώπη.
Αναλυτικά, το νέο Δ.Σ. του ECA:
Πρόεδρος: Κάρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε (Μπάγερν).
1ος Αντιπρόεδρος: Ουμπέρτο Γκαντίνι (Μίλαν). 
2ος Αντιπρόεδρος: Πέδρο Λόπες Χιμένεθ (Ρεάλ Μαδρίτης).
3ος Αντιπρόεδρος: Εβγκένι Γκίνερ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Μέλη: ‘Εντουαρντ Γούντγουορντ (Μάντσεστερ Γ.), Ιβάν Γκαζίδης (Άρσεναλ), Γιοσέπ Μαρία Μπερτομέου (Μπαρτσελόνα), Αντρέα Ανιέλι (Γιουβέντους), Ζαν Μισέλ Ολά (Λιόν), Εντβιν Φαν ντερ Σάαρ (Αγιαξ), Μίκαελ Βερσούρεν (Αντερλεχτ), Θεόδωρος Γιαννίκος (Ολυμπιακός), Ντάριους Μιουντούσκι (Λέγκια Βαρσοβίας), Πίτερ Λάουελ (Σέλτικ), Ακί Ριχιλάχτι (Ελσίνκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...