Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Κάλεσμα Θεοχαρόπουλου για συσπείρωση γύρω από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

badiera
theoharo 
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι η αφετηρία για τη δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού και μεταρρυθμιστικού πόλου διακυβέρνησης της χώρας. Εμείς τολμήσαμε να κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την σύγκλιση των δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας και της ανανεωτικής αριστεράς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήδη είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική.
Τώρα είναι η ώρα για την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων της κοινωνίας γύρω από την Δημοκρατική Συμπαράταξη για τη δημιουργία ενός ισχυρού ρεύματος ρεαλισμού και λογικής.
Καλούμε όλες και όλους που συμπορεύτηκαν με την Δημοκρατική Αριστερά από την ίδρυσή της να συμμετέχουν στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Απευθύνουμε κάλεσμα επανασυσπείρωσης σε όσες και όσους σε αυτή την δύσκολη διαδρομή διαφοροποιήθηκαν, αδρανοποιήθηκαν ή απογοητεύτηκαν.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε κινήσεις πολιτών, της κεντροαριστεράς και της οικολογίας, στις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Απαιτείται συσπείρωση των δυνάμεων της ανανέωσης απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και στον εθνικολαϊκισμό.
Μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Μαζί θα δώσουμε τη λύση. Μαζί στην συμπαράταξη για να υπερβεί η χώρα την κρίση με όραμα, σχέδιο και μεταρρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...