Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Λυκούδης: Ήταν λάθος η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

www.news.gr
Λυκούδης: Ήταν λάθος η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής
"Tο Σεπτέμβριο στο Συνέδριο θα λυθεί το θέμα του προέδρου του κόμματος", εκτίμησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Σπύρος Λυκούδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρώην γραμματέας του κόμματος χαρακτήρισε λάθος τακτική τη συνέδριαση της Κεντρικής Επιτροπής που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο κόμμα του και πρόσθεσε ότι τον ανησυχεί ο τρόπος με τον οποίο η ηγεσία διαχειρίστηκε την ήττα των ευρωεκλογών.

"Ήταν διαχείριση επιφάνειας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.

"Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης ήταν όσα λέγαμε ήταν καλά, ο λαός δεν τα κατάλαβε", είπε με νόημα, δείχνοντας έκδηλη απογοήτευση.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Βασίλη Οικονόμου αλλά και τα σενάρια για απομακρύνσεις άλλων στελεχών, ο κ. Λυκούδης δήλωσε: "Δε μ’ αρέσει να κρίνω τι θα κάνει ο κάθε ένας. Θα προτιμούσα η ΔΗΜΑΡ να ενισχύεται παρά να υφίσταται απώλειες", πρόσθεσε.

Πάντως, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, που μίλησε για "μια διευρυμένη Κεντροαριστερά με πρωταγωνιστικό ρόλο, την οποία έχει ανάγκη η χώρα", θεωρεί επιτυχία το άνοιγμα του κόμματός του στις συζητήσεις με άλλους χώρους.

"Η διαδικασία ομιλίας είναι μεγάλη πρόοδος. Η ηγεσία πρέπει να κάνει όμως και αυτοκριτική γι’ αυτή την στροφή", υποστήριξε ο κ. Λυκούδης, συμπληρώνοντας: "Η Ελλάδα χρειάζεται ανασυγκροτημένη τη δημοκρατική παράταξη. Αν πάει ένα μικρό κομμάτι και κολλήσει πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν οδηγεί πουθενά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...