Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση από τη ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης

matrix24.gr

Ενόσω η ενότητα της ΔΗΜΑΡ βαδίζει σε τεντωμένοι σχοινί, χθες προκάλεσε αίσθηση σε πολλά στελέχη του κόμματος η επιλογή της ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης να εκδώσει μία «περίεργη» ανακοίνωση στην οποία στοχοποιεί ονομαστικά την «εσωκομματική αντιπολίτευση» και, συγκεκριμένα, τους βουλευτές Σπύρο Λυκούδη και Γρηγόρη Ψαριανό.

Η ανακοίνωση, που προκάλεσε τη μήνιν των «μεταρρυθμιστών» της ΔΗΜΑΡ έχει ως εξής:
«Ο ανασχηματισμός εξασφαλίζει την συνέχεια της οικονομικής πολιτικής, Χαρδούβελης στο Οικονομίας, Στουρνάρας στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Διανθίστηκε με τηλεπερσόνες της λαϊκής δεξιάς, με το βλέμμα στις βουλευτικές εκλογές και χρησιμοποιήθηκε από τον Σαμαρά –Βενιζέλο για τη λύση των εσωκομματικών ισορροπιών.
Αποτέλεσμα, έχουμε το μεγαλύτερο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ 20 χρόνια όλοι λένε ότι πρέπει να μειωθεί. Το μη Υπουργείο Μακεδονίας– Θράκης, δόθηκε σε άλλο βουλευτή της Ν.Δ. προς συνέχιση της αναπαραγωγής της εκλογικής της βάσης, για το μόνο που χρειάζεται.
Ο παλαιοκομματισμός καλά κρατεί.
Οι μεταρρυθμιστές 58-Ελιάς και η εσωκομματική αντιπολίτευση Ψαριανός, Λυκούδης, κατάπιαν την γλώσσα τους, ούτε είδαν, ούτε άκουσαν.
Αλήθεια, μην ξεχάσουμε τον κ. Λοβέρδο, ο οποίος αμείφθηκε για την συνεισφορά του στην “κεντροαριστερή Ελιά„, με το Υπουργείο Παιδείας για να εφαρμόσει δεξιές πολιτικές. “Όλα όμορφα, αγγελικά πλασμένα„ με τις ευλογίες και της δεξιάς και της παραδομένης κεντροαριστεράς.
Γραφείο Τύπου



ΔΗ.ΜΑΡ. Θεσσαλονίκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...