Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση Αριστερού Δικτύου της Δημοκρατικής Αριστεράς

08 Jun, 2014 , ipyxida.gr
Κυριακή 8 Ιουνίου 2014
Αριστερό-Δίκτυο
Το Αριστερό Δίκτυο χαιρετίζει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς να προσφύγει άμεσα στην ετυμηγορία των μελών του κόμματος με έκτακτο συνέδριο το οποίο θα αποφασίσει τη ριζική αναδιάρθρωση του κόμματος, την επανεκλογή οργάνων και τη διαμόρφωση νέας πολιτικής πρότασης στη βάση της πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας του κόμματος.
 Το Αριστερό Δίκτυο αντιλαμβανόμενο το μέγεθος του πλήγματος που υπέστη το κόμμα   στις  εκλογές,  πρότεινε την άμεση σύγκληση έκτακτου συνεδρίου στις 12-13 Ιουλίου. Η προταση αυτη έγινε αποδεκτή από την Κεντρική Επιτροπή. Απο την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την ψηφοφορία και στο όνομα της ενότητας του κόμματος το αριστερο δικτυο δέχθηκε τη μετάθεση της ημερομηνίας σύγκλησης του συνεδρίου για τις 12-14 Σεπτεμβριου.
 Το Αριστερό Δίκτυο θα συμβάλλει ώστε το κόμμα μας να πορευτεί συντεταγμένα προς το συνέδριο, να μελετήσει σε βάθος τα αιτια της εκλογικής ήττας, προκειμένου η Δημοκρατικη Αριστερα να προσανατολιστεί αποφασιστικά στη διαμόρφωση μιας νέας κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας των δυνάμεων της Αριστεράς και της Οικολογίας για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...