Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012


«Κανείς δεν πρέπει να μας θεωρήσει δεδομένους» λέει o Φώτης Κουβέλης


Αθήνα , 9 Σεπτεμβρίου 2012 , in.gr
Μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις στέλνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης για την στάση ευθύνης που επιδεικνύει ο τρίτος εταίρος του κυβερνητικού συνασπισμού, επισημαίνοντας πως «κανείς δεν πρέπει να μας θεωρεί δεδομένους».

«Κανείς δεν πρέπει να παρεξηγήσει, να παρερμηνεύσει και να απαπειραθεί να εκμεταλλευτεί την στάση ευθύνης που επιδεικνύουμε» δήλωσε σε συνέντευξή του στη Real News που δημοσιεύεται την Κυριακή.

Επαναλαμβάνοντας πως η επιδίωξη της ΔΗΜΑΡ είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ώστε να μην θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι με το νέο πακέτο μέτρων, ο Φ.Κουβέλης τονίζει πως οι προγραμματικές δηλώσεις και η συμφωνία «είναι το δεσπόζον πολιτικό κείμενο, και είναι προφανές πως η προγραμματική συμφωνία απλώνεται σε βάθος χρόνου».

«Προεκλογικά τονίζαμε το "σταδιακά"» εξήγησε σε αυτό το σημείο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο «ανταρτών» βουλευτών του κόμματος στις ψηφοφορίες για το νέο πακέτο μέτρων, ο Φ.Κουβέλης ανέφερε πως «ανάμεσα στην επιβολή κομματικής πειθαρχίας και στις προσωπικές πολιτικές που αγνοούν συλλογικές αποφάσεις υπάρχει πάντα ο δρόμος της λογικής και της συνεννόησης». «Εθελοντική είναι η συμμετοχή όλων μας (στο κόμμα)» επισήμανε, «αυτονόητα είναι και τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις» προσέθεσε.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...