Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη

Με μουσική και θέατρο υποδεχόμαστε και φέτος το φθινόπωρο στον Άγ. Δημήτριο!
Όπως κάθε Σεπτέμβρη, έτσι και φέτος, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φθινοπώρου, τις γνωστές σε όλους μας από πέρσι “Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη”. Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 7 έως τις 30 Σεπτεμβρίου η πόλη μας θα πλημμυρίσει με μελωδίες, καλλιτεχνική δημιουργία, θέατρο και δρώμενα. Για ακόμη μια φορά θα  έχουμε την ευκαιρία αλλά και τη χαρά να απολαύσουμε καταπληκτικές μουσικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις που υπόσχονται πολλές εκπλήξεις! 
Γνώριμοι αλλά και φρέσκοι ήχοι, πρωτότυπες μελωδίες αλλά και κλασσικό ύφος θα κυριαρχήσουν όλο το Σεπτέμβρη στις Φθινοπωρινές Γιορτές της πόλης μας. Χρώματα πολιτισμού, δημιουργικότητα και μοναδικές θεατρικές παραστάσεις με διαφορετικό ύφος θα “μιλήσουν” σε όσους περισσότερους δημότες μπορούν, φέτος που η αισιοδοξία και η ελπίδα αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι στην καθημερινότητα. 
Οι μουσικές συναυλίες & οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικές πλατείες της πόλης, αλλά και σε διάφορα σχολεία μας, όπως είναι το Στρογγυλό και το 5ο Γυμνάσιο δίπλα στην Πικροδάφνη, γιατί αποτελούν χώρους με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.  Επωφελούμαστε έτσι τους χώρους της πόλης μας, εξαπλώνουμε τέχνες και πολιτισμό σε όλες της τις γωνιές και δίνουμε μιαν αισιόδοξη απάντηση στις δύσκολες ημέρες των καιρών μας.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, κ. Ρήγας Τζαμτζής σημειώνει: “Οι Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη για δεύτερη χρονιά φέτος, καταθέτοντας προτάσεις αποπειρώνται να ανιχνεύσουν σκιρτήματα καρδιάς σε άκουσμα μελωδιών και θεατρικού λόγου για να συλλέξουν και να τα επιστρέψουν πάλι σε κάποια άλλη στιγμή σαν περίσσευμα τρυφερότητας σ’ αυτούς που τους ανήκουν.. Σ’ εσάς!”

Ενώ η Δήμαρχος του Αγ. Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου τονίζει χαρακτηριστικά για τις Φθινοπωρινές Γιορτές της πόλης: “Σε καιρούς δύσκολους σαν αυτούς που περνάμε, κάθε ευκαιρία για ψυχαγωγία είναι πιο πολύτιμη και πιάνει πάντα τόπο. Αρκεί να θυμόμαστε ότι ευτυχία δε σημαίνει ότι έχουμε τα πάντα, αλλά ότι παίρνουμε ό,τι πιο καλό από αυτά που έχουμε”.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε όλες τις εκδηλώσεις, αντί εισόδου, θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, το οποίο στηρίζει οικονομικά αδύνατες οικογένειες του Αγ. Δημητρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Φθινοπωρινών Γιορτών

Φθινοπωρινές Γιορτές στην Πόλη 2012



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...