Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Απορρίπτουν στη ΔΗΜΑΡ νέα σενάρια για την ΠτΔ με επίκεντρο τον Κουβέλη

του Δημήτρη Κουκλουμπέρη, efsyn.gr
Κατηγορηματικά αποκρούουν στην Αγίου Κωνσταντίνου νέα σενάρια και προτάσεις που πρόκειται να δουν το Σάββατο το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία ο Φώτης Κουβέλης θα μπορούσε να προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας κατά την τρίτη ψηφοφορία στις 29 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος από την παρούσα Βουλή και να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες. 
«Στερούνται ρεαλιστικής βάσης αυτά τα σενάρια. Οι εκλογές αποτελούν μονόδρομο και θα είναι λυτρωτικές για τη χώρα και την κοινωνία, πολύ δε περισσότερο έπειτα από το βαρύ πολιτικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί λόγω των καταγγελιών περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών", δηλώνουν αποκλειστικά στην «Εφ. Συν.» κύκλοι προσκείμενοι στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ. 
Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι η θέση για καταψήφιση και στις τρεις ψηφοφορίες δεν αλλάζει, καθώς «δεν πρόκειται για θέμα προτίμησης σε πρόσωπα», αλλά πολιτικής αλλαγής στη χώρα και τερματισμού των αδιέξοδων πολιτικών, «αυτό είναι το ζητούμενο», καταλήγουν συνομιλητές του Φώτη Κουβέλη, διαψεύδοντας εμφατικά κάθε ενδεχόμενο για υποψηφιότητα του στην τελευταία και κρισιμότερη ψηφοφορία. 
Η απάντηση αυτή δίνεται με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά», σύμφωνα με το οποίο  οι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου και Νίκος Τσούκαλης,επαναφέρουν στο τραπέζι την υποψηφιότητα του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ για την Προεδρία της Δημοκρατίας ώστε να επιτευχθεί η πλειοψηφία των 180. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...