Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Με πήραν απ' τους γύφτους;

Γιούλα ΡάπτηΓιούλα Ράπτη , protagon.gr
Έκτακτο δελτίο ειδήσεων: Μετά τον Αλέξη Τσίπρα, στο αντιμνημονιακό μέτωπο περνάει και ο Αντώνης Σαμαράς, υψώνοντας το ανάστημά του στις απαιτήσεις της τρόικας για νέα μέτρ.... μισό λεπτό, γιατί πρέπει να συνδεθούμε με το Μέγαρο Μαξίμου, όπου αναμένεται πρωθυπουργικό διάγγελμα για το ξανθό αγγελούδι, τη Μαρία.
Αλλάζουμε θέμα: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε την Ελλάδα, για την πώληση των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός σε τιμή χαμηλότερη της πραγματικής αξίας και ατόκως, αλλά και επειδή δεν έκανε τίποτα για να ανακτήσει τους τόκους, παρά την αυστηρή προειδοποίηση από τον Φεβρουάριο του 2011. Με ενημερώνουν όμως, από το κοντρόλ ότι η συνάδελφος, η Αγγελική Νικολούλη, έχει νεότερα στοιχεία από την έρευνα για να βρει το ξανθό αγγελούδι, η Μαρία, τους φυσικούς της γονείς. Αγγελική...
Στην εσωτερική επικαιρότητα: Έπειτα από πεζοπορία 23 ημερών έφτασαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα οι σχολικοί φύλακες που τίθενται σε διαθεσιμότητα. Πάμε σ΄ ένα διαφημιστικό διάλειμμα κι αμέσως μετά θα συνδεθούμε με τον τσιγγάνικο καταυλισμό στα Φάρσαλα.
Διάλειμμα: Δείτε απόψε, αμέσως μετά το δελτίο, τη συζήτηση που ακολουθεί για τους Τσιγγάνους, το εμπόριο βρεφών και όλες τις εξελίξεις για το ξανθό αγγελούδι που βρέθηκε στον τσιγγάνικο καταυλισμό. Συμμετέχουν γνωστοί αναλυτές επί παντός του επιστητού, παιδοψυχίατροι και προσωπικότητες γενικώς.
Στα παιδιά, θα μείνουμε, αφού τα στοιχεία είναι τρομακτικά. 500 χιλιάδες παιδιά, υπολογίζεται ότι ζουν στη χώρα μας κάτω από το όριο της φτώχειας. Αν δεν απαχθούν δεν θα μας απασχολήσουν εμάς τα ΜΜΕ. Τα πράγματα είναι ακόμη πιο τραγικά, όπως μας ενημερώνει ο συνάδελφος για τα διεθνή, στην Αφρική: κάθε πέντε λεπτά σημειώνεται κι ένας θάνατος.
Για τη Χρυσή Αυγή: σύμφωνα με πληροφορίες από τις φυλακές, εκτός από το αίτημα για ελληνικές σημαίες (εν όψει και της 28ης), οι κρατούμενοι βρίσκονται σε μεγάλη ψυχολογική πίεση γιατί δεν μπορούν να τακτοποιήσουν το θέμα με τους Ρομά, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, προς χάριν όλων των Αρίων, αγγέλων και μη.
«Κυβερνάμε ηλίθιους» διέγνωσε ποιητικά ο Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά δεν του έδωσε κανένας σημασία, γιατί ήταν όλοι απασχολημένοι με το ξανθό αγγελούδι, τη Μαρία. Εδώ τελείωσε το έκτακτο δελτίο ειδήσεων, θα επανέλθουμε με ό,τι νεότερο... ξέρετε για ποιο θέμα. Καληνύχτα σας και καλή τύχη!
Υ.Γ.: Μικρή μου Μαρία, σου εύχομαι από καρδιάς η ζωή να σου επιφυλάσσει ένα μέλλον γεμάτο καλοσύνη και χαρά, μακριά από τα ΜΜΕ. Κι επειδή μικρή ήμουν πολύ μελαχρινή και μου έλεγαν- για πλάκα- ότι «με πήραν από τους Γύφτους», είτε ξανθό, είτε μελαχρινό αγγελούδι είσαι, αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι το μόνο που είναι απαραίτητο είναι η αληθινή αγάπη και ότι μερικά πράγματα δεν είναι καθόλου «πλάκα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...