Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Φ. Κουβέλης: Αναγκαία η μετατόπιση σε κάποιες θέσεις

Δημοσιεύθηκε: 18/04/2012, Newsbomb.gr.

«Έχουμε αντίθετες απόψεις με την πολιτική που άσκησαν, ασκούν και θα συνεχίσουν να ασκούν τα δυο μεγάλα κόμματα", δήλωσε σε συνέντευξή του ο κ. Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος της Δημορκατική Αριστεράς.
Φ. Κουβέλης: Αναγκαία η μετατόπιση σε κάποιες θέσεις

"Η Δημοκρατική Αριστερά θα αξιοποιήσει την δύναμη που θα της δώσουν οι πολίτες είτε από θέσεις σε κυβερνήσεις συνεργασίας είτε από την θέση της αντιπολίτευσης. Πάντως λέμε όχι σε ευκαιριακές συμπράξεις για την νομή της εξουσίας ή την συνέχιση των ίδιων πολιτικών», εξήγησε ο κ. Κουβέλης.
«Διεκδικώ η συγκεκριμένη προγραμματική μας πρόταση να τύχει αποδοχής ώστε να υπάρξει κυβέρνηση προοδευτικού χαρακτήρα. Είναι ανάγκη τα κόμματα να μετατοπιστούν σε κάποιες θέσεις τους», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφερόμενος σε μια συνεργασία μετεκλογικά.
«Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να διεκδικηθεί. Η Ευρώπη συζητά τώρα την ανάσχεση της ύφεσης», συμπλήρωσε ο κ. Φώτης Κουβέλης.
«Απορώ με τις δηλώσεις της κ. Φιλίνη γιατί μέχρι τώρα ήταν μέλος της ΚΕ και σύμφωνη στις αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ. Διεκδικούσε την υποψηφιότητά της μέχρι πριν μια εβδομάδα. Υπάρχει μια διάχυτη νευρικότητα στη λειτουργία της πολιτικής ζωής, για να επιλέξω έναν ήπιο χαρακτηρισμό», σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος αναφερόμενος στην αποχώρηση της κ. Άννας Φιλίνη από την Δημοκρατική Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...