Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αυτόνομα η ΔΗΜΑΡ

rthess.gr
Εκλογική συνεργασία με τους «Πράσινοι – Αλληλεγγύη»
katebainoun-mazi-dimar---prasinoi

Με προτεινόμενο τίτλο του ψηφοδελτίου «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά», το διαρκές συνέδριο της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε την κοινή εκλογική κάθοδό της με το κόμμα «Πράσινοι - Αλληλεγγύη» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η συνεργασία θα βασίζεται «σε κοινό πρόγραμμα, με συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, με πολιτικό περιεχόμενο διεκδικήσεων για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για τους πολίτες αυτού του τόπου. Με ένα πρόγραμμα υπεύθυνο, με ένα πρόγραμμα το οποίο διεκδικεί την πολιτική αλλαγή στη χώρα, με σταθερότητα και ευθύνη».

Οι λεπτομέρειες της εκλογικής συνεργασίας θα δημοσιοποιηθούν μετά το πέρας των συνομιλιών αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων, τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Όχι στην απόφαση είπαν 5 από τους 9 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Γιάννης Πανούσης, η Ασημίνα Ξηροτύρη, η Μαρία Ρεπούση και ο Θωμάς Ψύρρας ενημέρωσαν τον Φώτη Κουβέλη ότι δεν προτίθενται να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου. Αποχώρηση από το κόμμα αναμένεται από την Ασημίνα Ξηροτύρη. Ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...