Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Πανούσης ενόχλησε τη ΔΗΜΑΡ

matrix24.gr
Παρά το γεγονός ότι στην Αγίου Κωνσταντίνου επικρατούσε χθες μία κρυφή ελπίδα πως μπορεί να δεχθούν τηλέφωνο από το Μέγαρο Μαξίμου για μία πολιτική συνεργασία, κάτι τέτοιο δεν έγινε.
panousis






Ωστόσο, όταν ο Φώτης Κουβέλης και οι συνεργάτες του έμαθαν ότι ο Γιάννης Πανούσης, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη ενοχλήθηκαν σφόδρα, καθώς ο γνωστός εγκληματολόγος όχι μόνο ασκούσε συνεχώς κριτική στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, αλλά είχε προαναγγείλει δημοσίως πως αποχωρεί από την πολιτική και επιστρέφει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα. Έτσι, η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υπενθυμίζει ότι ο Γιάννης Πανούσης έχει αποχωρήσει από το κόμμα και δεν είναι μέλος του. Με τον τρόπο αυτό, ο Φώτης Κουβέλης κράτησε σαφείς πολιτικές αποστάσεις από την νέα κυβέρνηση.
Ωστόσο, ακόμη σαφέστερες ήταν οι αιχμές άλλων στελεχών του κόμματος. Η Μαρία Κουβέλη, υποψήφια με την ΔΗΜΑΡ στην Α’ Αθηνών και θυγατέρα του Φώτη Κουβέλη, έγραψε στο facebook: «Όλα για τη θεσούλα... Για τους υπόλοιπους, καλή επιτυχία στο έργο τους». Ενώ ακόμη σκληρότερος ήταν ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, επίσης με ανάρτηση στο facebook: «Όταν είσαι έτοιμος να …προσφέρεις στην Πατρίδα από υπουργικούς θώκους δεν κάνεις τον κήνσορα και τον τιμητή στους ανθρώπους ενός καθημαγμένου κόμματος, προσάπτοντάς τους μάλιστα ότι είναι έτοιμοι να …ξεπουλήσουν. Εκτός αν επιδιώκεις να τους δείξεις ότι εσύ ξέρεις να κάνεις καλύτερες ατομικές διαπραγματεύσεις…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...