Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Διεργασίες για υπουργείο και στον Φώτη Κουβέλη

του Αντώνη Γαλανόπουλου , thetoc.gr

Διεργασίες για την συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα του Φώτη Κουβέλη καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα ανώτατα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ.
diergasies-gia-upourgeio-kai-ston-fwti-koubeli
Διεργασίες για την συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα του Φώτη Κουβέλη καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα ανώτατα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόθεση να διατυπωθεί σχετική πρόταση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η «ζύμωση» θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί πριν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.
Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα στην περίπτωση βέβαια που καταλήξει αισίως ερμηνεύεται ως αντίβαρο στην κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.
Όσο για το ποιο υπουργείο θα μπορούσε να αναλάβει ο κ. Κουβέλης, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμιζαν με νόημα ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε διατελέσει και στο παρελθόν (οικουμενική κυβέρνηση)υπουργός Δικαιοσύνης.
Η Αγίου Κωνσταντίνου δεν διέψευδε τις πληροφορίες. Στελέχη της ΔΗΜΑΡ άφηναν επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο ο κ. Κουβέλης να μην είναι ο μοναδικός που θα ενταχθεί στην κυβέρνηση, αλλά να αξιοποιηθούν και άλλα στελέχη του κόμματος στον κρατικό μηχανισμό.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε συνεδρίαση για την επόμενη ημέρα στα γραφεία τη ΔΗΜΑΡ υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη και με την συμμετοχή και πρώην βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...