Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Φ. Κουβέλης: Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ δε θα προσθέσει τίποτε

Χατζησωκράτης: Δεν ψηφίζουμε την πρόταση


08/11/2013, metarithmisi.gr

«Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Σήμερα τα συλλογικά όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της.

«Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δε θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα».

»Είναι γνωστές οι διαφωνίες μας, οι αντιρρήσεις μας, οι αντιπαραθέσεις μας με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, αλλά, από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνω, τα συγκεκριμένα ζητήματα, η συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμιά πλευρά», επεσήμανε ο κ. Κουβέλης.
Χατζησωκράτης: Δεν ψηφίζουμε την πρόταση
"Εμείς δεν θα ψηφίσουμε την πρόταση δυσπιστίας, γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση αυτή τη στιγμή" δήλωσε το μέλος της ΚΕ ο Δημήτρης Χατζησωκράτης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...