Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πανούσης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην κυβέρνηση

14/11/13 , iefimerida.gr
Πανούσης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην κυβέρνηση- Να εξετάσουμε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ
Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση ο βουλευτής και εγκληματολόγος Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μάλιστα απαντώντας στην πρόταση της Νότας Μπακογιάννη τόνισε πως «πρόκειται για μια πρόταση η οποία είναι στο πεδίο της πολιτικής φαντασίας. Ευχαριστούμε αλλά δεν παίρνουμε».
Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Κόκκινο, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε πως «ο κύκλος της κυβέρνησης ανάγκης έχει τελειώσει» εκτός από την περίπτωση που θα σημειωθεί κάποιο «πολιτικό ατύχημα» και συνεχίζοντας τόνισε: «Το μομέντουμ της κεντροαριστεράς έχει τελειώσει, πρέπει να ξεκινήσει η τώρα συζήτηση μεταξύ των κομμάτων της αριστεράς. Κυβερνώσα Αριστερά χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν υπάρχει. Θα δούμε τον εφιάλτη μιας κυβερνώσας ακροδεξιάς αν δεν τα καταφέρουμε».
Τέλος, ο κ. Πανούσης απέκλεισε και την οποιαδήποτε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, καθώς σε ερώτηση για το εάν η Χαριλάου Τρικούπη αποτελεί έναν πιθανό συνομιλητή με την ΔΗΜΑΡ, δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να λύσει μόνο του τα προβλήματά του, δεν μπορούμε εμείς να καλύψουμε τις κινήσεις του παλιού ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του σημερινού του Βενιζέλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...