Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Καταγγέλλει η ΔΗΜΑΡ μαζικούς "διωγμούς" στην ΕΥΠ

21/11/2012 - epikaira.gr

Για έλλειψη αξιοπιστίας, διαφάνειας και αξιοκρατίας καταγγέλλει τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΕΥΠ η Δημοκρατική Αριστερά....
 
Καταγγέλλει η ΔΗΜΑΡ μαζικούς διωγμούς στην ΕΥΠ
Η Δημοκρατική Αριστερά στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι "από την πρώτη στιγμή που συγκροτήθηκε η παρούσα κυβέρνηση προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της να συμβάλει στη διασφαλίσει της νομιμότητας, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας."


Και η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας "στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όμως, διαπιστώθηκαν και μάλιστα σε καίριες Επιχειρησιακές Υπηρεσίες, σε Υπηρεσίες αρμόδιες για την πάταξη της διαφθοράς, αλλά και σε Υπηρεσίες μείζονος εθνικής σημασίας, “διωγμοί” οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως προσφάτως στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, έλαβαν μαζικό χαρακτήρα".


Τέλος η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει ότι "ελπίζουμε τα γεγονότα αυτά να μην καταδεικνύουν έλλειψη βούλησης για ν’ αφήσει πίσω το πολιτικό σύστημα την πελατειακή λογική και την κομματοκρατία. Πρέπει η χώρα μας να γυρίσει σελίδα και να βαδίσει στο αύριο, επιδιώκοντας την αξιοκρατία και την απρόσκοπτη συνέχεια της Διοίκησης με όρους διαφάνειας".

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...