Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Θεοχαρόπουλος: Επανεκκίνηση και επανίδρυση της ΔΗΜΑΡ

newpost.gr

«Πάμε σε ένα συνέδριο το οποίο θα γίνει με στόχο να υπάρχει η επανεκκίνηση και η ουσιαστική επανίδρυση του κόμματος και του χώρου» δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Ο γραμματέας του κόμματος σημείωσε ότι «η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα, η οικονομική και κοινωνική αβεβαιότητα που βιώνουμε και η πορεία των πολιτικών εξελίξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνουν ότι αξίζει να ξαναπροσπαθήσουμε», ενώ έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η ΔΗΜΑΡ, δηλαδή σύμφωνα «με τις αρχές της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της ανανεωτικής αριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού». «Αυτές με τις οποίες ξεκινήσαμε και οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις χάθηκαν. Συνεπώς χρειάζεται μια πραγματική επανεκκίνηση για να μπορέσουμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία» σημείωσε.
Ο κ. Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι προώθησε πάρα πολλές απορρυθμίσεις, με αποτέλεσμα η κοινωνία να έχει αυτή την αντιμετώπιση στο τέλος, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση Τσίπρα είπε ότι «έχει πάρα πολλά αντιμεταρρυθμιστικά στοιχεία στην πολιτική της».
Και κατέληξε:
Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο η Δημοκρατική Αριστερά είναι πολύ χρήσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...