Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει την κυβέρνηση

matrix24.gr
Την αμέριστη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση αναφορικά με την διαπραγμάτευση με τους δανειστές εκδήλωσε χθες ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
tsiprasdimar





Ο Θεοχαρόπουλος, με σημείωμά του στο facebook, υπό τον τίτλο «στήριξη στην κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση», ζητεί «υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα, συνεχή προετοιμασία και επιχειρηματολογία» και καταλήγει γράφοντας πως «η στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση είναι δεδομένη».
Το σημείωμα του Θανάση Θεοχαρόπουλου στο facebook έχει ως εξής: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινάει επίσημα η διαπραγμάτευση στα όργανα της Ε.Ε. Δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση και δεν θα λήξει σε 2-3 μέρες. Απαιτούνται υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα, συνεχής προετοιμασία και επιχειρηματολογία βάσει σχεδίου, παρουσίαση ενός ρεαλιστικού και αποτελεσματικού πλάνου μεταρρυθμίσεων και προσήλωση στην επιδίωξη της χώρας και των πολιτών για σταθερή ευρωπαϊκή πορεία. Η στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση είναι δεδομένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...