Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τη διέκοψε και τής ζήτησε να… μην παραβιάζει άρθρα του Συντάγματος εντός της αιθούσης της Βουλής, διευκρινίζοντας ότι το Σύνταγμα δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και μη. «Δεν υπάρχει καμία παραβίαση του Συντάγματος, να μου φέρετε το νόμο», τού απάντησε η σύζυγος Μιχαλολιάκου και τότε ο Δραγασάκης, άνοιξε το Σύνταγμα και άρχισε να… της διαβάζει:
«Αρθρο 2 παρ. 1: “ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας. Βλέπετε λέει του ανθρώπου, όχι του Έλληνα ανθρώπου», τής επισήμανε και στη συνέχεια τής διάβασε και την παράγραφο 5 του άρθρου 2, η οποία αναφέρει: «όλοι όσοι βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων».
Αμέσως, επιχείρησε να «ενισχύσει» την Ελένη Ζαρούλια ο βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Παναγιώταρος, που τόνισε στον Δραγασάκη πως όταν γράφτηκε το Σύνταγμα, «δεν υπήρχε ψήγμα λαθρομετανάστη (sic) στη χώρα μας και ο νομοθέτης δεν είχε υπόψη του ότι στην πατρίδα μας θα είχαμε 3 εκατομμύρια τώρα». Όμως, η απάντηση Δραγασάκη ήταν αυτό που λέμε «πληρωμένη»; «Δεν είχε υπόψη του και ότι μέσα στη Βουλή θα υπήρχε ένα κόμμα που θα υπονόμευε το Σύνταγμα», τού απάντησε και το επεισόδιο έληξε εκεί.