Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012


Ο Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που βάζει το τέρας της Αποκάλυψης στη θέση του. 
  Ο Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που βάζει το τέρας της Αποκάλυψης στη θέση του.

Λίγα λεπτά πριν επέλθει το τέλος κι ενώ ο Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στο πρωθυπουργικό γραφείο όπου συσκεπτόταν με τον Γιάννη Στουρνάρα, δίνοντας μάχη για τα εισοδήματα των μισθωτών, αντιλήφθηκε ότι η ανάπτυξη που επρόκειτο να έρθει την επόμενη χρονιά, κινδύνευε σοβαρά.
Αμέσως ο πρωθυπουργός βγήκε έξω αρκετά δυσαρεστημένος και σε έντονο ύφος, έδωσε εντολή στο τέρας της Αποκάλυψης να σταματήσει ό,τι κάνει αμέσως, γιατί η Ελλάδα μόλις τώρα ξεκινάει και δεν έχει προλάβει ακόμα προλάβει να κλείσει ούτε μια εβδομάδα η εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη, που ξεκινάει μαζί με την Ελλάδα.
Οι μόνοι που τόλμησαν πάντως να αμφισβητήσουν το σημαντικό ρόλο του Αντώνη Σαμαρά στη σωτηρία του πλανήτη, ήταν οι οπαδοί του νέου κόμματος «Φίλοι του Γέροντα Παΐσιου». Με ανακοίνωση τους, εξηγούν ότι η καταστροφή δεν έγινε επειδή απλώς ο Γέροντας είχε φροντίσει να μην την προβλέψει. Άρα ήταν αδιανόητο η πραγματικότητα να τον βγάλει ψεύτη!
Εκ μέρους του πρωθυπουργού απάντησε ο Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε πως όσοι αμφισβητούν τη συμβολή του Αντώνη Σαμαρά στη σωτηρία του κόσμου, να μην περιμένουν χαριστικό δάνειο από τη δόση που πήραμε.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...