Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αρβανίτης: Μας είχαν απειλήσει κυβερνητικά και κομματικά στελέχη μέσω Twitter

Αρβανίτης: Μας είχαν απειλήσει κυβερνητικά και κομματικά στελέχη μέσω Twitter


29.10.2012 16:46
 , iefimerida.gr
«Προφητικά» αποδεικνύονται τα όσα είχε πει δύο εβδομάδες πριν ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, όταν σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως «μας είχαν απειλήσει ουσιαστικά μέχρι και μέσω Τwitter στελέχη της κυβέρνησης και των κομμάτων».
Μιλώντας στο περιοδικό Super TV o κ. Αρβανίτης, είχε αναφερθεί στις... απειλές, τονίζοντας πως «η εκπομπή δεν είναι συμπαθής στα κόμματα. Οι εξουσίες δεν θέλουνε μία δημόσια ΕΡΤ ανεξάρτητη».
Στην ίδια συνέντευξη είχε τονίσει πως «είναι μαύρο πρόβατο στην ΕΡΤ», ενώ ερωτώμενος για το αν φοβάται μήπως είναι ο επόμενος στόχος για να φύγει από την Μεσογείων, ο Κώστας Αρβανίτης είχε εκφράσει την πεποίθηση ότι ... «θα το κάνουν». « Θα γίνει με το πέρας της σύμβασης το οποίο είναι τέλη Γενάρη. Διότι στην ΕΡΤ πήραν αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι είναι προσωπικό ειδικών θέσεων, που καλύπτεται δηλαδή ουσιαστικά για να μην τελειώσουν οι συμβάσεις. Εγώ είμαι με απλή σύμβαση όπως με παράτησε η προηγούμενη διοίκηση. Οπότε περιμένω να τελειώσει η διαδικασία», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...