Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Κουβέλης μετά τη συνάντηση με τον Παπούλια: Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο

iefimerida.gr
Κουβέλης μετά τη συνάντηση με τον Παπούλια: Οι εκλογές θα γίνουν τον Μάρτιο
«Οι εκλογές θα γίνουν, ως φαίνεται, τον μήνα Μάρτιο, στη συνταγματικά προβλεπόμενη χρονική στιγμή», λόγω μη συμφωνίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε μετά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Οταν ρωτήθηκε αν συζητά με τον κ. Τσίπρα ενόψει των πρόωρων εθνικών εκλογών, ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Συζητώ με τους πάντες, αλλά η καλύτερη συζήτηση είναι στο επίπεδο που προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά, στο επίπεδο του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών».
Παράλληλα, κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ζήτησε τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για να υπάρξει συνεννόηση σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρέους.
Ο κ. Κουβέλης επεσήμανε ότι οι πολιτικές αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις των κομμάτων είναι παραδεκτές στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας, αλλά πρέπει να μείνουν στην άκρη και να αναζητηθεί κοινός πολιτικός τόπος για τη διαπραγμάτευση του χρέους, διότι αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσμενή για την κοινωνία.
«Χαίρομαι που ακούω για συνεννόηση, παρά τις διαφορές των κομμάτων», απάντησε ο κ. Παπούλιας, «αλλά χρειάζεται και για τα εθνικά θέματα. Αυτό υποστηρίζω, αυτό είπα και στον πρωθυπουργό και τον κ. Τσίπρα», σημείωσε ο κ. Παπούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...