Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πλήρης η κάλυψη στην Γιαννακάκη

matrix24.gr
Πλήρης είναι η κάλυψη που παρέχει η ΔΗΜΑΡ στην Μαρία Γιαννακάκη για το πενιχρό αποτέλεσμα που έφερε στην Αττική και δεν φτάνει καν το 2%.
giannakaki
Η υποψήφια περιφερειάρχης με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη δεν είχε χρόνο για προεκλογική εκστρατεία, ενώ η υποψηφιότητά της υπέστη και «σαμποτάζ» από πολύ συγκεκριμένα και προβεβλημένα στελέχη του κόμματος που ήθελαν να στηριχθεί ο Γιάννης Σγουρός.
Το κακό αποτέλεσμα, αλλά και τα «ελαφρυντικά» της Μαρίας Γιαννακάκη παραδέχθηκε χθες, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας, λέγοντας: «Παίρνουμε το μήνυμα από αυτό το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα. Η Μαρία Γιαννακάκη έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά το κόμμα μας άργησε να καταθέσει την υποψηφιότητά της. Είχε πρόβλημα αναγνωρισιμότητας, έτρεξε, έκανε ό,τι μπορούσε και έβαλε με την παρουσία της παρακαταθήκη για το μέλλον».
Απόλυτη κάλυψη στη Μαρία Γιαννακάκη παρέσχε και ο επικεφαλής της εσωκομματικής μειοψηφίας, Σπύρος Λυκούδης, που τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984»: «Στην Αττική έχουμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα. Δεν είναι βέβαια αποτέλεσμα αδυναμίας της Μαρίας Γιαννακάκη ν' ανταποκριθεί στο ρόλο της. Έκανε ό,τι μπορούσε σ' ένα ψηφοδέλτιο που φτιάχτηκε τελευταία στιγμή και κακήν κακώς και προσπάθησε να το κρατήσει όρθιο. Δεν φταίει η ίδια για το αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι άλλα τα προβλήματά μας, πολιτικά, λειτουργικά, οργανωτικά κ.λπ. που δίνουν αυτή την αρνητική εικόνα», είπε ο βουλευτής Επικρατείας της ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...