Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ψηφίζουμε με υπερηφάνεια Δημοκρατική Αριστερά


Μα φύγατε από την κυβέρνηση. Μα μπήκατε στη κυβέρνηση. Μα δεν πήγατε στη Ελιά και τους 58. Μα οι πλειοψηφίες, μα οι μειοψηφίες. Μα τα ποτάμια και τα σακίδια…
Τίποτα από όλα αυτά.
Ο κόσμος της Δημοκρατικής Αριστεράς θα πάει σήμερα στη κάλπη με αυτοπεποίθηση, κυρίως  όμως με υπερηφάνεια. Γιατί δεν είναι μόνος του.
Μαζί του θα είναι η ιστορική παράδοση δεκαετιών. Μαζί του θα είναι η δραματική ιστορική δικαίωση των ιδεών της Ανανεωτικής  Αριστεράς. Μαζί του θα είναι οι πιο σπουδαίες στιγμές του λαϊκού κινήματος. Μαζί του θα είναι τα αίματα και δάκρυα της Αριστεράς. Μαζί του θα είναι ο Ηλίας Ηλιού, ο Μπάμπης Δρακόπουλος, ο Λεωνίδας Κύρκος , ο Μιχάλης Παπαγιανάκης και χιλιάδες άλλοι ανώνυμοι αγωνιστές. Μαζί του θα είναι το ΚΚΕ Εσωτερικού και ο Ρήγας Φεραίος.
Τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι χρήσιμες συζητήσεις για την Κυριακή το βράδυ. Είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε. Δεν είναι η τελευταία. Έρχονται πολλές και μεγάλες μάχες. Αλλά το ξέρουμε. Η Ανανεωτική Αριστερά έρχεται από μακριά και πάει μακριά. Ήταν και θα είναι εδώ.
Ψηφίζουμε με υπερηφάνεια Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...