Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην παρούσα κυβέρνηση

iefimerida.gr
Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν επιστρέφει στην παρούσα κυβέρνηση
«Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να επανέλθει στην παρούσα κυβέρνηση είτε με Σαμαρά είτε με όποιο άλλο πρόσωπο πρωθυπουργό», ξεκαθάρισε μέσα από συνέντευξή του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κουβέλης εκτιμά πως «η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες μέσα στο 2014. Θα το επιβάλλουν οι ασκούμενες πολιτικές, που μεταφέρουν παλιές δεσμεύσεις και νέα μέτρα», όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Παρόν».

Απαντώντας στο αν συνιστά μελλοντικό κυβερνητικό εταίρο για τη ΔΗΜΑΡ ο ΣΥΡΙΖΑ, αρκέστηκε να πει πως «επιδιώκουμε να σφραγίσουμε τις συνεργασίες με την παρουσία μας και να συμβάλουμε στη διαμόρφωση πολιτικών που θα ανακουφίσουν τους πολίτες», ενώ για το Ποτάμι, αφού ανέφερε πως δεν γνωρίζει ποιες πολιτικές πρεσβεύει τόνισε: «Οι λύσεις είναι ή συντηρητικές ή προοδευτικές. Διαφορετικά, όσα προτείνονται, απολήγουν να είναι νεφελώματα».

Σε άλλη συνέντευξή του, στο «Βήμα της Κυριακής», ο κ. Κουβέλης προανήγγειλε πρωτοβουλία για την ενοποίηση της κεντροαριστεράς μετά από τις εκλογές. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι η πρόταση συμπεριλαμβάνει και το ΠΑΣΟΚ, εφόσον διαφοροποιηθεί από την, κατά την άποψή του, στρατηγική συμμαχία με τη ΝΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...