Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ικανοποίηση στη ΔΗΜΑΡ για την πρεμιέρα του τρίτου πόλου

badiera.gr
assets_LARGE_t_420_54318984
Ικανοποίηση επικρατεί στην Δημοκρατική Αριστερά από τα πρώτα μηνύματα στήριξης του “τρίτου πόλου” και από την αθρόα συμμετοχή στην εναρκτήρια παρουσίασή του στο Κάραβελ, γεγονός το οποίο αποτυπώθηκε και στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής υπό τον Φώτη Κουβέλη.
Στη συνεδρίαση σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να εκπονηθεί, άμεσα, πρόγραμμα ανάλογων εκδηλώσεων σαν της χθεσινής σ’ όλη την Ελλάδα, αρχής γενομένης, τις επόμενες μέρες, από τη Θεσσαλονίκη.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τα άλλα στελέχη για τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στο πρόσφατο ευρωπαϊκό φόρουμ, της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στις Βρυξέλλες, αλλά και για τις συναντήσεις που είχε με τον Μάρτιν Σούλτς, τον Χάνες Σβόμποντα και Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Να σημειωθεί παράλληλα ότι το 15μελές Συντονιστικό όργανο που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο της Προοδευτικής Συνεργασίας από 7 εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ και 7 από τους συνεργαζόμενους, εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιήσει τη διακήρυξη για τις ευρωεκλογές και να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Σε επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, μετά τη συνεδρίαση της Ε.Ε. αναφέρεται ότι εκφράστηκε η ανάγκη να εμβαθύνουν οι θέσεις του κόμματος για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και να προβληθεί ο σύγχρονος ευρωπαϊκός λόγος, γιατί, όπως εκτιμήθηκε, αυτόν μπορεί να τον εκφράσει δυναμικά και προνομιακά η ΔΗΜΑΡ και οι συνεργαζόμενοι μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...