Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Κάλεσμα Γεννηματά για κοινό ψηφοδέλτιο με κεντροαριστερές δυνάμεις

in.gr
 Αποτέλεσμα εικόνας για θεοχαροπουλοσ γεννηματα
Την ενίσχυση της εκλογικής επιρροής του ΠΑΣΟΚ και των δυνάμεων της κεντροαριστεράς προσδοκά η Φώφη Γεννηματά, απευθύνοντας σήμερα,  κάλεσμα για «συσπείρωση των δυνάμεων και συστράτευση, με ενιαία στάση και ψηφοδέλτια σε αυτές τις εκλογές». 

Ανοιχτός σε συνεργασίες δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά τονίζει ότι «τώρα είναι ώρα για μια νέα αρχή» και προσθέτει: «Με την εμπειρία της ιστορικής μας διαδρομής, την δύναμη της παράδοσης της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά και με ισχυρή ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει: «Θέλω να καλέσω όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τις κινήσεις, τα πρόσωπα του σοσιαλδημοκρατικού και κεντροαριστερού χώρου, σε συσπείρωση των δυνάμεων και συστράτευση, με ενιαία στάση και ψηφοδέλτια σε αυτές τις εκλογές.

»Να συζητήσουμε, να θέσουμε το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό, να συστρατευτούμε αλλάζοντας τα δεδομένα, ανοίγοντας νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες προσδοκίες και ελπίδα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε στην Real της Κυριακής: «Στόχος μας είναι η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Εκφράζουμε την ανανέωση χωρίς ιδεοληψίες με σαφή ιδεολογικοπολιτική προοδευτική κατεύθυνση. Μακριά από λαϊκισμούς.  Δεν έχουμε την λογική του απομονωτισμού, αλλά των συνεννοήσεων και συνεργασιών στο πλαίσιο μίας δημοκρατικής, αριστερής και σοσιαλιστικής πολιτικής. 

»Επιδιώκουμε να είμαστε οι καταλύτες ενός μεγάλου προοδευτικού πόλου με στόχο να υπερβούμε την κρίση. Απαιτείται η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού.  

»Η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει συνεννοήσεις και συνεργασίες που περιλαμβάνουν την προώθηση ενός προγράμματος προοδευτικής αλλαγής στη χώρα με σταθερό τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Μία μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η χώρα μπροστά».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...