Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

ΔΗΜΑΡ: Με την κάλυψη του πρωθυπουργού τα ανοίγματα της ΝΔ στους νεοναζί

Αθήνα , in.gr
Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντά η ΔΗΜΑΡ στις δηλώσεις που έκανε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος το πρωί της Πέμπτης σε ραδιοφωνικό σταθμό μετά την αποκάλυψη του βίντεο-σοκ με την συνομιλία που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η ΔΗΜΑΡ αναφέρει ότι ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης «επιδιώκει να διασκεδάσει τις πραγματικές προθέσεις της ακροδεξιάς ομάδας του Μαξίμου η οποία σχεδίαζε ανοίγματα της ΝΔ στους νεοναζί».

«Ο κ. Μπαλτάκος στο REAL FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου επιχείρησε να ανασκευάσει τις καταγγελίες στελεχών της ΔΗΜΑΡ τις μέρες της κρίσης στην ΕΡΤ όπου "απειλούσε" με σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη στήριξη της Χρυσής Αυγής.

»Εκ των υστέρων επιδιώκει να διασκεδάσει τις πραγματικές προθέσεις της ακροδεξιάς ομάδας του Μαξίμου η οποία σχεδίαζε ανοίγματα της ΝΔ στους νεοναζί, όπως προκύπτει από την πολιτική ατζέντα της ΝΔ εκείνη την εποχή (αντιρατσιστικός νόμος, ιθαγένεια, κλείσιμο της ΕΡΤ).

»Οι πράξεις αυτές μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα επιβεβαιώνουν τον πολιτικό σχεδιασμό του κυβερνητικού κόμματος με την κάλυψη του πρωθυπουργού».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...