Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Παρέμβαση για την Αττική – Αττική Οικολογική Απάντηση, σε κοινή κάθοδο.

Mε υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαρία Γιαννακάκη


Την κοινή κάθοδο με την υποψηφιότητα της Μαρίας Γιαννακάκη για την Περιφέρεια Αττικής αποφάσισαν η Παρέμβαση για την Αττική και η Αττική Οικολογική Απάντηση με επικεφαλής τον Κώστα Διάκο.
Η «Αττοικα» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Παρέμβασης για συνεργασία με δυνάμεις της οικολογίας και της κοινωνίας των πολιτών με στόχο την κατάθεση μιας εναλλακτικής πρότασης για την Περιφέρεια.
«Η συμπόρευση των δύο συνδυασμών σηματοδοτεί και πραγματώνει την αναγκαία συνάντηση του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου με εκείνον της πολιτικής οικολογίας. Απέναντι σε λογικές που καθιστούν την Αυτοδιοίκηση λεπτομέρεια μπροστά σε κομματικούς σχεδιασμούς και σε μια ξεπερασμένη νοοτροπία διοίκησης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε την περιφέρεια στο κέντρο των εξελίξεων.
Ο Κώστας Διάκος και η Αττική Οικολογική Απάντηση συνέβαλαν στην ανάδειξη θεμάτων αιχμής της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, με παρεμβάσεις και προτάσεις σε όλους τους τομείς. Σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε από κοινού την προσπάθεια για μια βιώσιμη Περιφέρεια που μπορεί να συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση» δήλωσε η Μαρία Γιαννακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας...